Oma kleinzoon sexverhalen in de kont geneukt

Mijn oma is een lekker geil wijf Categorie:incest donderdag 15 augustus Tom was 20 jaar, nog steeds thuis en ongehuwd. Hij ging nog naar de universiteit en had al heel wat vriendinnetjes gehad, maar ernstig was het nooit geworden. Vermits hij rond Pasen vrij had, had Jenny, zijn moeder en 39 jaar oud, hem, achter zijn rug om, toegezegd aan oma om deze bij de lenteschoonmaak te helpen. Hij maalde er echter niet om omdat hij graag bij zijn oma Gerda was.

Gerda, 59 jaar, had lang zwart haar dat ze steeds bij elkaar gebonden droeg. Ze was zeker niet te dik voor haar leeftijd, juist hier en daar was een vetkussentje te bespeuren, gelukkig voor haar op de juist plaats. Ze had een opgeruimd humeur en meestal werd tussen beiden nogal wat afgelachen. Om niet altijd over en weer te rijden zou Tom gedurende de ganse week bij haar blijven. Tom reed ’s maandags de wagen tot voor de garage, nam zijn tas er uit en sloot de wagen af.

Hij ging naar de voordeur, maar Gerda had hem al gehoord want voor hij kon aanbellen ging de deur al open. Kleinzoon en grootmoeder gaven elkaar een kus en gingen toen naar binnen terwijl oma hem ondertussen een sleutel van de voordeur gaf. Tom haastte zich naar boven om daar zijn tas te deponeren, waarna hij naar de keuken ging. Daar stond al een dampende kop koffie op hem te wachten. Zij begonnen te keuvelen en uiteindelijk werd besloten om pas morgen met de schoonmaak te beginnen, vandaag zouden zij voorbehouden aan elkaar op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes.

Ze was hier heel verwonderd over en vroeg hem hoe dat kwam waarna hij, half lachend, half ernstig antwoordde, “omdat ik tot nu toe nog geen meisje zoals jij gevonden heb. Gelaten knikte ze maar ja. Tom had hierop gewacht en er verscheen een glimlach op zijn gezicht. Opeens ontvouwde er zich een plannetje in zijn hoofd. Vlug ging hij naar boven, eerst naar de badkamer om daar alle spullen te bekijken, dan naar de kamer van zijn grootmoeder waar hij haar kleerkast opende en vlug over alles wat er hing en lag ging.

Toen dit gedaan was spoedde hij zich naar beneden, gaf oma een kus en ging toen naar buiten. Hij opende de wagen, stapte in, deed de deur achter hem dicht en startte hem. Hij vertrok naar het winkelcentrum waar hij heel wat winkels binnenging, hij was wel blij dat hij zijn bankkaart bij had want al bij al gaf hij toch wel wat uit, maar tenslotte reed hij gepakt en gezakt terug naar oma.

Hij stopte weer bij oma voor de deur, haalde alle pakjes uit de wagen en sloot hem af, waarna hij door de voordeur terug naar binnen ging. Hij liep met alles naar boven in zijn kamer en etaleerde daar het meeste op bed. De rest zette op de stoel die daar stond. Uit de badkamer haalde hij nog een badhanddoek, waarna hij tenslotte terug naar de keuken ging.

Kom maar met mij mee naar boven, maar alsjeblieft, vertrouw mij, ik ben heel ernstig. Eens wij boven zijn zal ik je de tijd gunnen om alles aan te doen, daarna geef je mij maar een seintje, waarna ik nog even je gezicht onder handen zal nemen. Tenslotte gaan wij samen naar beneden komen naar de living en pas daar kan en mag je in de spiegel kijken en zal je merken dat ik gelijk heb. Wil jij dat voor mij doen? Beiden gingen nu naar boven.

Eens daar aangekomen opende Tom de deur van zijn logeerkamertje en duwde zijn oma naar binnen. Direct daarna sloot hij de deur, ondertussen zeggend, “en mij niet vergeten te roepen als je alles aan hebt hoor. Neen, vond ze, dit sloeg werkelijk nergens op, dit zou ze zeker niet aandoen. Ze stond net op het punt om zich om te draaien en een punt achter deze zaak te zetten toen ze er opeens aan dacht wat Tom haar gezegd had.

Ze wist uit ervaring dat haar kleinzoon haar nooit pijn zou doen of voor schut zetten. En, in feite, wat kon het voor kwaad om dit spelletje mee te spelen en hem zo het gras voor de voeten weg te maaien zodat hij toch zijn ongelijk zou moeten bekennen. Nadien kon zij nog altijd een appeltje met hem schillen dat hetgeen hij gedaan had toch eerder ongepast was. Ten lange leste overwonnen deze laatste gedachten de andere.

Zij begon zich volledig uit te doen. Als eerste nam zij het zwarte jartellengordeltje en omgorde haar hiermee. Daarna volgde de zwarte BH, waar de plaats voor de tepels ontbrak, en het kruisloos zwart flinterdun broekje. Nu deed zij de zwarte netkousen één voor één aan en bevestigde deze aan de jartellen. Daarna stapte ze in een zwart minikleedje en deed de rits toe.

Eén zaak moest ze wel toegeven, alles wat Tom voor haar meegebracht had paste als gegoten. Als allerlaatste deed ze de zwarte schoenen met hoge hakken aan. Ze liep nu even rond, eerst nog even wankel, maar haar evenwichtsgevoel kwam vlug terug. Toen alles naar wens was riep zij haar kleinzoon binnen. Tom opende de deur en zag aan het gezicht van zijn oma dat dit een donderwolk was.

Misschien had hij wel een beetje overdreven, maar dat waren dan maar zorgen voor later. Tom was al vier jaar lang een hulpje geweest in het schoonheidsinstituut van een vriendin van zijn moeder. Hoewel het nu misschien niet direct werk was voor een jongen was het uiteindelijk gemakkelijk verdiend geld. Hij had zelfs heel wat tijd om alles van a tot z te bekijken en gaandeweg werd er hem zelfs de gelegenheid geboden om hier en daar te helpen.

Schijnbaar had hij wel een gave voor dit werk, vermits iedereen er blij mee was. Deze kennis zou hem nu zeker van pas komen. Hij deed teken naar zijn grootmoeder om op de stoel plaats te nemen. Eens ze zat deed hij haar de handdoek voor en nam toen de potjes, zalfjes, borstels en dergelijke bij zich. Na een kwartier zat zijn werk er op toen hij de haren opzij van haar gezicht geplaatst had en er nadien met de borstel enig volume aan had gegeven.

Tom bekeek zijn werk nog eens en was er heel blij mee. Daar gekomen trok hij haar mee naar de spiegel en draaide haar om, zodat ze zichzelf kon bekijken, terwijl Tom over haar schouder meekeek. Gerda keek naar haar spiegelbeeld en haar mond viel open. Hoewel zij wist dat ze haarzelf zag, was er toch bijna geen herkenning. In de spiegel zag zij een sexy vrouw van rond de veertig. Dit kon toch niet, was zij dat wel?

Uiteindelijk moest ze toegeven dat zij er inderdaad zeer appetijtelijk uitzag. Zij draaide zich even in profiel naar links, dan naar rechts. Tenslotte ging zij terug recht staan en plaatste haar benen een weinig uit elkaar. Wow, dacht ze, Tom had dan toch gelijk. Toen Tom zijn grootmoeder zich zo in de spiegel zag bekijken was hij heel blij. Opeens echter was het alsof een bliksemschicht hem trof. Met zijn grootmoeder zo in de spiegel zag hij pas wat een begeerlijke vrouw zij was.

Zijn lul werd er helemaal stijf van en hij verwonderde zich hierover, maar opeens was het of zijn verstand op nul stond vermits hij nu nog maar één zaak wou, namelijk deze vrouw die voor hem stond. Hij zou zich echter moeten spoeden vermits anders de gelegenheid voorbij zou zijn. Hij boog zich voorover en plantte een kus in de nek van grootmoeder.

Hetgeen hij gehoopt had gebeurde, zij sloot even haar ogen. Opeens ging hij vlug door zijn benen, nam de onderkant van haar kleedje, trok dit naar omhoog, ging vlug met zijn rechterhand naar haar kutje en plaatste deze zo dat zijn vingers zich tussen haar lipjes en op haar klitje bevond, sloeg zijn linkerarm rond haar waarbij hij haar rechterborst vast nam en drukte zijn mond terug in haar nek. Tezelfdertijd bewerkte hij nu haar vagina, haar borst en haar nek.

Hij was niet te vlug geweest vermits oma zich nu uit alle macht probeerde los te krijgen, maar zij ko Tom was voorzichtig blij. Eén veldslag was al gewonnen, maar de oorlog zeker nog niet. Opeens liet hij oma los. Hij trok haar op de grond waarna hij snel tussen haar benen kroop en zijn mond toen op haar liefdeslipjes plaatste. Opnieuw was hij net op tijd vermits oma terug even haar zinnen op een rijtje kreeg om een einde te stellen aan hetgeen gebeurde.

Genotscheuten trokken door het lichaam van Gerda en weldra was zij terug amechtig aan het hijgen. Opeens voelde zij dat haar orgasme naderde. Toen Tom haar hoorde schreeuwen dat ze klaarkwam en hij haar lichaam voelde schokken begon hij nu heel teder op haar klitje te zuigen om haar uiteindelijk los te laten toen hij merkte dat zij nog enige orgasmen gekregen had.

Gerda lag nu naar adem te happen. Tom zag dit en vond het nu tijd om iets verder te gaan in de hoop dat daarmee voor hem de oorlog definitief gewonnen zou zijn. Hij stond recht, ontdeed zich van schoenen, kousen en boven- en onderbroek, nam vlug een pakje met een condoom uit zijn broek, opende het pakje en nam toen het condoom om deze over zijn nog steeds stijve lul te trekken. Nadien nestelde hij zich terug tussen de benen van zijn oma en penetreerde haar heel zacht maar wel tot zijn volledige tamp in haar stak.

Heel traag bewoog hij nu heen en weer. Alle weerstand van oma was gebroken, zeker toen zij zich nog in een toestand bevond van opnieuw tot adem komen en te voelen hoe er iets heerlijks in haar kutje bewoog. Opeens was het of bij haar alle stoppen doorsloegen. Alle opgekropte seksuele gevoelens sinds de dood van haar man schenen vanuit de duistere diepten van haar lichaam naar de oppervlakte te komen en zij wou nu nog maar één zaak, heerlijk genaaid worden en opnieuw klaarkomen.

Tom bemerkte dat hij de oorlog gewonnen had en nu geen schrik meer moest hebben dat oma nog tegenkantingen zou maken. Toen zijn oma hem dan ook vroeg om haar even laten op te staan om enige kledingstukken uit te doen, voldeed hij graag aan haar verzoek. Gerda stond recht en ontdeed zich van haar minikleedje. Nadien vlijde zij zich terug op de grond en opende haar benen heel wijd. Met één stoot begroef hij zijn piemel in haar kutje. Terwijl hij haar met lange stoten bleef bewerken, boog hij zich voorover en nam dan eens de linkertepel, dan de rechtertepel in zijn mond.

Zondag 14st, Augustus 3:12:2 Pm

Oma kleinzoon sexverhalen spa resort
Online

Beschrijving:

Cw150
47 jaar vrouw, Weegschalen
Huysen, Netherlands
Russisch(Vloeiend), Italiaans(Basic)
Dressoir, Brandweerman, Gynaecoloog
ID: 9823754689
Vrienden: jeff_uabent, gvanosch12, sur32, fsilvajr99
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 185 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Kathy
Profiel bekijken: 3574
Nummer: +312558-199-13
Stuur een bericht

Andere materialen

Gemiddelde oma kleinzoon sexverhalen meisje toon

Meer lezen Minder lezen. This book is a rich resource of ideas for the woman who has embarked upon a femdom journey with her man, and who is hungry for new kinky territory to conquer.

Groep waaghalzen oma kleinzoon sexverhalen feite

Meisje met dikke billen neuken.

Jonge oma kleinzoon sexverhalen porno

Sex is helemaal het einde, daar zijn we het allemaal wel over eens.

Betalen kunt oma kleinzoon sexverhalen blonde brunette kous

Webcam Sex. Nieuw videos Aanbevolen videos Trending videos Lange porno videos Links.

Oma kleinzoon sexverhalen als aan het

December 13, Gearchiveerd van het origineel op Maart 19, We hebben ontworpen in de buurt van een honderd experimenten helemaal. Februari Dit is een Chinese naam ; de familienaam is Wang.

Coworking biedt oma kleinzoon sexverhalen wij

Populaire Nieuwste.

Oma kleinzoon sexverhalen verkopen fantasie

Bij kunstmatige inseminatie intra-uteriene inseminatie of IUI wordt het zaad — van de eigen partner of van een donor — via een fijn buisje katheter in de baarmoeder van de vrouw gebracht.

Veel sites oma kleinzoon sexverhalen James rondborstige

Oma neuken bij jou in de buurt! Oma neuken kan vandaag!

ThaiCupid heeft oma kleinzoon sexverhalen lichte, luchtige ruimte

Thuisontvangst en Escortservice Hellevoetsluis?

Oma kleinzoon sexverhalen beste van BBC

Emmanuelle is een Franse erotische film uitgeregisseerd door Just Jaeckin en met Sylvia Kristel in de hoofdrol.

Zoek oma kleinzoon sexverhalen ondeugend

Ze lopen naakt rond of hebben seks. Ze wil niet met haar naam in de krant.

Oma kleinzoon sexverhalen van hun sexy

Honderden mensen stonden in hun blootje in Brugge en trotseerden de koude en natte weersomstandigheden voor een foto van Spencer Tunick. Het was in het nieuws.

Porno oma kleinzoon sexverhalen video

Ik zat aan de kant van de rivier, naar mijn idee goed verborgen voor iedereen, met een sexboekje in mijn ene hand en mijn andere hand in mijn broekje. Ik had pas door dat ik begluurd werd, toen het veel te laat was.

Oma kleinzoon sexverhalen dat zomer hier

Ik zal mijn eerste ervaring met vijf of zes onervaren jongens nooit vergeten.

Oma kleinzoon sexverhalen Massage-Spa

Vrouwen houden net zoveel van porno als mannen.

Liefhebbers oma kleinzoon sexverhalen Rode Pil een

De Flirt4Free website is gratis te gebruiken zonder jezelf aan te hoeven melden.

Oma kleinzoon sexverhalen ici trouvez

Aanmelden Login. Porno zot.

Anale penetraties, oma kleinzoon sexverhalen onderzoekers

Het is in de afgelopen 5 maanden nu 3 keer voor gekomen dat ik bloed verlies tijdens de sex.

Weet het, oma kleinzoon sexverhalen van eerdere

Wahnsinns Frau aber leider sind diese riesigen Titten von ein bisal straff bijgewoond weit entfernt. St John, 30 augustus, Wauw echte tieten zijn geweldig 1 0 Antwoord Dienen te Beantwoorden.

Oma kleinzoon sexverhalen alle live sex

Wikipedia The Free Encyclopedia. Save your favorite articles to read offline, sync your reading lists across devices and customize your reading experience with the official Wikipedia app.