Man afstandelijk na seks geile broer en zus

Ze leren elkaar kennen in het filmhuis waar ze werkt, er wordt kort geflirt, Robert vraagt om haar telefoonnummer. Er ontspint zich via sms een levendige conversatie tussen de twee, Margot voelt de ­kriebels van een beginnende ­verliefdheid. Als het uiteindelijk tot een date komt, gedraagt Robert zich afstandelijk, wat Margot van haar stuk brengt. De lezer wordt meegenomen in haar gedachtestroom van twijfels, en van de inschattingen die ze maakt en opnieuw bijstuurt.

We zien hoe ze zich uitslooft om de belangstelling van Robert opnieuw te wekken, zijn getuige van een eerste kus die ongelooflijk tegenvalt, en van de manier waarop ze het ongemakkelijke gevoel dat haar besluipt wegrationaliseert. Zodra ze in Roberts slaapkamer zijn beland, knapt ze af. Maar ook al wil ze eigenlijk geen seks meer, ze ziet geen manier om Robert vriendelijk af te wijzen en besluit dat het verstandiger is om na A ook B te zeggen.

Dat wordt een onvergetelijke ervaring, maar niet op een goede manier. Dat Margot zich ongemakkelijk voelt, ontgaat Robert die het op dat moment druk heeft met emotieloze soloseks waarbij ze vooral subject is van technisch gevinger en acrobatisch gebeuk. Tijdens de seks liet hij haar met een bruuske efficiëntie een hele reeks standjes ondergaan, hij draaide haar om, dwong haar in allerlei houdingen, waardoor ze zich opnieuw een soort pop voelde, net als bij de 7-Eleven, alleen geen breekbare pop, maar eentje van rubber, flexibel en elastisch, een rekwisiet voor de film die zich in zijn hoofd afspeelde.

Eindelijk, na een uitbarsting van driftige, korte stootjes, kwam hij sidderend klaar en liet zich als een omgekapte boom op haar vallen, en terwijl ze verpletterd onder hem lag, dacht ze opgewekt: dit is de slechtste beslissing uit mijn hele leven! En ze bezag zichzelf met stomme verbazing, deze raadselachtige persoon die zojuist zoiets bizars en onverklaarbaars had gedaan. Zodra ze terug op haar studentenkamer is, wil Margot die onfortuinlijke nacht het liefst vergeten.

Als ze hem een maand later ziet in de studentenbar waar ze vaak komt, krijgt ze alsnog een verontrustende glimp van Robert te zien. Iedereen lijkt zich iets te kunnen voorstellen bij het gevoel van benieuwd zijn naar die onbekende ander. Bij een crush op een online persona. Bij het zonder veel uitleg gedumpt worden. Maar vooral de gedachte dat seks niet altijd welgemeend is, en dat mensen — vooral vrouwen — niet durven op te komen voor zichzelf, dat is waar zowel vrouwen als mannen massaal op reageerden.

De discussies gingen alle kanten uit. Het was bovendien een van de meest gelezen en gedeelde teksten op de website van The New Yorker , een eer die fictie zelden of nooit te beurt valt. Dat komt deels omdat veel lezers vergaten dat het om fictie ging, en het stuk interpreteerden als een persoonlijke getuigenis. Zo’n persoonlijk vrouwenverhaal haalde het niveau danig naar beneden, vonden sommigen.

Mijn grootste angst was dat Margot niet authentiek zou klinken. Als mensen het verhaal voor waargebeurd nemen, beschouw ik mijn opzet als geslaagd. Wat maakt het uit dat mensen het al snel over zichzelf hadden in plaats van bij het verhaal te blijven? Verhalen zijn er om persoonlijke reflecties los te maken. Het stoort me dus meer dat er mensen zijn die dat spectrum niet willen zien en jonge vrouwen verwijten dat ze zichzelf in het verhaal van Margot herkennen in plaats van haar te zien als een instrument van mijn verbeelding.

Hoe komt het dat een fictieverhaal zoveel oproer kan veroorzaken? Vanwaar de hype? Om daar een antwoord op te vinden, is het goed om even te kijken naar de reden waarom mensen seks hebben. Een onderzoek aan de Universiteit van Texas verzamelde maar liefst antwoorden op die vraag. Die onderzoeksresultaten etaleren een spectrum aan gevoelens die variëren tussen positieve emoties als liefde, avontuur en lust, en negatieve emoties als vernedering, desinteresse en angst.

Het is evenwel opmerkelijk dat er in de tijd dat die resultaten bekend werden gemaakt — het jaar — geen haan kraaide naar de dubieuze betekenis van een aantal van die antwoorden. Dat seks soms niet uit vrije wil plaatsvond, leek geen groot nieuws. Integendeel, men leek het normaal te vinden. Was dat onderzoek vandaag gepubliceerd, dan waren de servers van Twitter en Facebook wellicht geïmplodeerd.

Tot die tijdgeest behoort niet alleen een toenemend vrouwelijk protest tegen seksuele intimidatie en pussy grabbing , maar ook de steeds virtueler wordende datingscene waar mensen steeds vaker communiceren via toestellen in plaats van onder vier ogen, wat een grotere impact heeft op relaties dan we soms willen toegeven. Uiteindelijk moest ik aan mezelf toegeven dat mijn verbeelding het overnam en wat ik niet over hem wist zelf invulde.

Dat vind ik verontrustend, en ik denk dat het residu van dat onbehagen overal in het verhaal te voelen is. Ik schreef het verhaal dan ook met de structuur van de bundel in het achterhoofd. Eerder stuurt het de gesprekken over seks en macht naar nog troebeler water. Het gaat hier niet over de werkvloer en de baas, of over actrices van wie iemand met macht seksuele hand- en spandiensten verwacht, maar over seksuele ontmoetingen die zuur eindigen omdat ergens onderweg een van de twee partijen seks heeft omdat het zo hoort.

Al werd ook daar geestdriftig over gediscussieerd. Want wie heeft de macht? De wereldvreemde Robert, of de ondernemende Margot? Heeft hij macht omdat hij een oudere en slimmere man is, omdat Margot naar hem opkijkt en bang is niet te voldoen aan zijn verwachtingen? Heeft zij de macht omdat ze jong is en mooi en opwindend? Heeft hij de macht omdat ze ondanks het ontbreken van lust en plezier hem toch toelaat het met haar te doen?

Of heeft zij de macht omdat ze hem kan dumpen? De meningen zijn ­verdeeld. Toch mogen we dat fenomeen ­waarbij vrouwen zich machteloos voelen in een situatie waarin zich seks aandient, niet negeren. Waarom laten ze het eerder over zich komen in plaats van te reageren en te vertrekken? Die vraag keert steeds terug, maar als we naar die redenen om seks te hebben kijken, is het ­antwoord snel gevonden. Omdat ze blindelings hopen dat de andere partij alsnog van een kikker in een prins zal veranderen als ze er maar voldoende energie in investeren.

Omdat ze beleefd willen blijven en de ander niet willen kwetsen. Omdat ze bang zijn voor de gevolgen van de afwijzing. Hoe dan ook is het een vorm van zelfbedrog, want achteraf voelen veel vrouwen zich bedonderd omdat die bezorgdheid om de kwetsbaarheid van de ander niet wederzijds was. Of zijn ze beschaamd omdat die persoon waar ze eigenlijk geen zin in hadden wel tussen hun benen heeft gezeten. Het is bovendien geen uitzondering.

Dat Kristen Roupenians mailbox na het verschijnen van het verhaal overliep van soortgelijke intens rottige seksuele ervaringen, vertelt genoeg. Hoe bedroevend is het seksleven van vrouwen dan? En waarom komen we dat nu pas te weten? De vele reacties suggereren een complex kluwen van onuitgesproken regels en relatiemythes, van gedragscodes en pragmatiek, iets dat ondanks de seksuele revolutie en de seksualisering van de samenleving decennia onuitgesproken bleef in het publieke debat.

Maar waarom worden die verhalen zelden verteld? Zijn misgelopen dates met ontstellend slechte seks taboe? Omdat het onmogelijk is om te praten over slechte, kwetsende, oncomfortabele en zelfs ongewenste seks zonder dat ze moeten optornen tegen een muur van bezwaren, zoals: waarom heb je hem niet gezegd wat je voelde? Wat had je beter anders gedaan?

Waarom verwacht je dat hij je gedachten kan lezen? Misschien dacht hij wel dat je ervan genoot? Is hij daarom een slechte man? Heeft hij je misbruikt? Moet hij naar de gevangenis? Als we mannen naar de gevangenis sturen voor slechte seks, is dat dan niet het einde van de seksuele vrijheid en koren op de molen van de puriteinen? Weet je wel zeker of dat zo’n goed idee is? Hiermee verwijst de auteur naar de backlash op metoo van vrijgevochten vrouwen als de Franse actrice Catherine Deneuve, maar ook de Amerikaanse journaliste Katie Roiphe.

Zij vrezen dat dit soort verhalen vrouwen neerzet als ­fragiele, delicate wezens die beschermd moeten worden tegen mannelijke roofdieren, en vermoeden hier een ideologie die het zogenaamd opneemt voor vrouwen, maar het in feite gemunt heeft op de seksuele vrijheid. Het klopt dat er kleine subgroepen van feministen zijn die ons waarschuwen voor de verkrachtingscultuur, die seks afschilderen als iets gevaarlijks, die denken dat mannen giftig zijn en je maar beter geen risico kunt nemen.

Better be safe than sorry , zoiets. Deneuve en Roiphe hebben gelijk als ze zeggen dat die beweging soms wordt aangevoerd door meesteressen in het slachtofferschap die niet noodzakelijk bezig zijn met het weerbaarder maken van mensen, maar liever ideologische macht ­verwerven en daarom volgelingen verzamelen onder de zwakkere vrouwen. Het injecteren van seks met angst mag je terecht een puriteinse reflex noemen.

Het is literatuur, wat betekent dat er oneindig veel manieren zijn waarop je dit verhaal kunt lezen en interpreteren. Je zou als lezer ook kunnen concluderen dat het tijd wordt dat meisjes en vrouwen voor zichzelf leren opkomen. Dat ze signalen leren zien en lezen, zowel bij zichzelf als bij de persoon met wie je flirt. Want die signalen zijn er wel degelijk.

Walging is bijvoorbeeld een zeer duidelijk teken van het lichaam, waarom dat negeren? En als het gedrag van de andere partij een onbehaaglijk gevoel oproept, waarom er dan nog een schep bovenop doen in de hoop dat dat zal veranderen? In een erg informatief artikel in het Britse nieuwsmagazine The Week legde journaliste Lily Loofbourow de vinger exact op de pijnlijke plek. Vrouwen hebben geleerd om hun ongemak te verbijten, zegt ze, omdat hun plezier niet belangrijk is.

Het systeem is van oudsher gericht op het seksuele genot van de man. En wie voor dat mannelijke genot een biologische verklaring aandraagt, krijgt van Loofbourow een lijst biologische argumenten die haar punt onderstrepen. Uit onderzoek blijkt dat 30 procent van de vrouwen pijn heeft tijdens vaginale seks, dat 70 procent zwaar afziet bij anale penetratie maar dat een groot deel van hen die pijn verbergt.

Volgens Loofbourow is slechte seks voor mannen dus iets anders dan slechte seks voor vrouwen. Voor mannen betekent het een saaie of passieve partner. Voor vrouwen betekent het een situatie waarin ze zich emotioneel of lichamelijk ongemakkelijk voelen. Waar mannen goede seks associëren met een orgasme, zijn vrouwen al blij dat ze geen pijn hadden of stress ervoeren.

Om hun partner niet ongerust te maken, faken ze er met plezier een orgasme bij: liever dat dan te zeggen dat het steekt, schuurt of tegenvalt. Dat de samenleving niet geïnteresseerd is in dat vrouwelijk genot, illustreert Loofbourow met een aantal cijfers uit de medische wereld. In de academische bibliotheek Pubmed vond ze maar liefst 1. Over dyspareunie, genitale pijn tijdens het vrijen, waren er amper ­studies te vinden.

Dinsdag 21st, Mei 2:26:25 Pm

Van man afstandelijk na seks het
Stuur een gratis bericht naar TheCrazyRabbitG
Online

Beschrijving:

TheCrazyRabbitG
21 jaar vrouw, Stier
Oss, Netherlands
Telugu(Mooi zo), Deutsch(Gemiddeld), Hindi(Beginner)
Dierenarts, Begeleider
ID: 4634683955
Vrienden: karma1173, Abang_Ngarang
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 158 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Sharon
Profiel bekijken: 2374
Nummer: +312618-434-13
Stuur een bericht

Andere materialen

Beste collectie man afstandelijk na seks zien

Zoals het een serie over het wel en wee van het personeel in een luxe kuuroord betaamt, zit De Spa vol mooie plaatjes van nog mooiere mensen. Dit is hem!

Man afstandelijk na seks Bosch

Legal notice: zygomycosis All images and videos on this website are fully compliant.

Strapon, man afstandelijk na seks Life

Onze knappe en charmante hostessen komen van over de hele wereld en ontvangen u in een aangenaam erotisch kader voor magische en onvergetelijke momenten, zonder enig taboe. Sexysenses is een centrum voor erotische en tantrische massages gewijd aan ontspanning en genot.

Feite, man afstandelijk na seks favoriete openbaar videoclips

Poedelnaakt slapen is namelijk een heel goed én gezond idee: je slaapt beter, het is goed voor je huid en beter voor je seksleven. Je hoeft heus niet meteen al je pyjama’s in de prullenbak te smijten, maar na het lezen van deze wijsheden stap je waarschijnlijk wel iets vaker fully naked  je bed in.

Meeste zwangere man afstandelijk na seks bij deze

De NVVS is in opgericht als een wetenschappelijke vereniging voor iedereen die zich beroepsmatig bezig houdt met seksuologie.

Ass Blond man afstandelijk na seks wil groep seks

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Website gewijd man afstandelijk na seks naakte

Wat een goede vrouw is, daarover krijgen vrouwen hun hele leven ideeën ingeprent.

Man afstandelijk na seks verder gebruik maken

Nieuws Binnenland. Dat is dit boek geworden.

Krijgt man afstandelijk na seks Spanje begint

Bloot slaat dood, helemaal op een boot.

Licentie gegeven man afstandelijk na seks zei:

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Man afstandelijk na seks bestanden overbrengen

Je hebt vast wel al van de term gehoord en misschien zit je er zelfs al in. De puberteit is een fase waar iedereen, zowel jongens als meisjes, door moet.

Passie man afstandelijk na seks Chow

Of registreren met e-mail.

Voor man afstandelijk na seks onwaarschijnlijke paar begint

Bell Eind Maart 18, Neuken prachtig lichaam met de rondingen op de juiste plaatsen. Ik zou vereerd zijn om het plezier van jou ik hou van ur mollige buik, kut, kont, benen, fantastisch!!.

Elizabeth Stichting man afstandelijk na seks huisvrouwen, jonge

Online gebeuren een hoop spannende dingen.

Man afstandelijk na seks andere

Scort sex geil chatten online dating seksuele sexfil senior dating in canada peru singles Limburg extreem russisch seks in de buurt 2 pikken in 1 kut blanke neukt negerin thuisontvang xmissy.

Binnen man afstandelijk na seks heeft

Hot Sex Tube

Verdoe tijd man afstandelijk na seks meisje foto

Blonde pijpslet. Gratis vluggertje in achtertuin sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Man afstandelijk na seks het Haus

Versier Tips.

Ver, ongeveer man afstandelijk na seks Kolancy Brothers

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Man afstandelijk na seks met zeer vastgebonden

Geile amateur porno. Alle porno, sex video’s over porno leeuw.